Bumerangse vedno vrne

Bumerang d.o.o je podjetje z večletno dejavnostjo organiziranja in tehnične izvedbe prireditev. V preteklih letih smo sodelovali z večino velikih in malih slovenskih podjetij, večino slovenskih, hrvaških in tujih glasbenikov in skupin, na večini prireditvenih prostorov po Sloveniji. Imamo bogate izkušnje na področju organiziranja in izvedbe – koncertov na prostem, v šotorih ali v dvoranah, najrazličnejših uradnih in neuradnih dogodkov, prireditev za podjetja, ustanov, od političnih shodov do modnih revij, gala slavnostnih plesov....

Podjetje Bumerang d.o.o. zaradi svojega hitrega razvoja, znanja in napredka sodi med nejperspektivnejša podjetja v svoji branži zato ga podpirajo z investicijami razvojne agencije in skladi.

Zakaj izbrati nas

Prireditev na “ključ”
Smo podjetje, kjer lahko naročite prireditev “na ključ”! To vključuje vso tehniko, oder, streho, ozvočenje, razsvetljavo, video animacije, laserje, scenografijo, ali delno, odvisno od želja naročnika.

Izkušnje
Imamo bogate izkušnje na področju organiziranja in izvedbe – koncertov na prostem, v šotorih ali v dvoranah, najrazličnejših uradnih in neuradnih dogodkov, prireditev za podjetja, ustanov, od političnih shodov do modnih revij, gala slavnostnih plesov.

Najsodobnejša oprema
Uporabljamo ozvočenje blagovne znamke Electro-Voice, za razsvetljavo pa LED tehnologijo.

Drugi o nas

Z Dejanom in njegovo ekipo Čuki pogosto sodelujemo, prav tako pa tudi Ribič Pepe. Kvalitetno ozvočenje in požrtvovalna ekipa nam je vedno bila v veselje. S podjetjem Bumerang smo sodelovali tudi pri snemanju televizijskega showa Popolna poroka, kjer smo uporabljali njihove led zaslone. Ker se Bumerang vedno bolj uveljavljajo tudi kot organizatorji prireditev, jim želimo na vseh področjih veliko uspehov z željo, da čim velikokrat tudi kaj skupaj ušpičimo.

Jože Potrebuješ, Čuki

Že od samega začetka nam je napomembnejše, da obiskovalci naših koncertov dobijo tisto največ, kar jim lahko ponudimo. Kvalitetno ozvočenje in luč sta brez dvoma osnova in temelja dobrega nastopa. Znotraj obeh segmentov kvaliteta storitev ekipe Bumeranga vztrajno narašča. Vse ostalo je rokenrol!

Siddharta, Band

Za nas je pomembno, da so zagotovljeni vsi tehnični pogoji ter kvalitetna zvok in luč, kar nam omogoča izvedbo uspešnega koncerta. To nam je ekipa Bumeranga do sedaj zagotavljala.

Big foot mama, Band

“Zelo smo zadovoljni, da smo za tehnično izvedbo naše “Zlatorogove Turneje Ponosa 2015 – 2016” izbrali podjetje Bumerang d.o.o. V treh besedah: “Najboljše za Najboljše”.

Šank Rock, Band

Z Bumerangom sodelujemo, ker so profesionalni, vedno se potrudijo, da je vse kot mora biti, hkrati pa je vzdušje sproščeno in delo poteka v dobri klimi…

Ansambel Petka, Band

S podjetjem Bumerang sodelujemo že kar nekaj časa in naše sodelovanje se bo nadaljevalo tudi pri naših naslednjih eventih, saj vedno znova presenečajo s svojo profesionalnostjo, najboljšo opremo in odnosom, ki pa je tudi zelo pomemben za dolgoročno medsebojno sodelovanje.

TRC IVARČKO in mehiška restavracija Saloon , Vodja marketinga

S podjetjem Bumerang sodelujemo zato, ker nam nudi kvalitetno celovito storitev ozvočenja, projekcije, logistike, profesionalen pristop pri izvedbi in popolno zadovoljstvo naših gostov.

Boštjan Paradiž, Direktor, Vabo d.o.o.

S podjetjem Bumerang sodelujemo zaradi kvalitetnih storitev, konkurenčnih cen in fleksibilnosti.

Matej Braček, Gostišče pri Antonu

Sodelovanje z agencijo Bumerang je korektno, predvsem pa nas izvajalce njihova ekipa s pravo energijo in znanjem nikoli ne pusti na cedilu.

Skupina Gadi, Band

Z podjetjem Bumerang sodelujemo zaradi fleksibilnosti, ugodnih cen in kvalitete storitev…

Zlatko Horvat , Lastnik Ribičija d.o.o

Hitra odzivnost, konkurenčne cene in korekten odnos so vodilo sodelovanja, ki jih Bumerang izpolnjuje z odliko.

Katarina Marinovič, projektni vodja na področju prireditev, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik

Sodelovanje z Bumerangom je zanesljivo. Vedno zagotovijo kvalitetno izvedbo in so ob tem še cenovno ugodni.

Vladimir Mihajlović , Agencija Salamander/Management Big foot mama, Peter Lovšin