Podjetje

Bumerang d.o.o je podjetje z večletno dejavnostjo organiziranja in tehnične izvedbe prireditev. V preteklih letih smo sodelovali z večino velikih in malih slovenskih podjetij, večino slovenskih, hrvaških in tujih glasbenikov in skupin, na večini prireditvenih prostorov po Sloveniji. Imamo bogate izkušnje na področju organiziranja in izvedbe – koncertov na prostem, v šotorih ali v dvoranah, najrazličnejših uradnih in neuradnih dogodkov, prireditev za podjetja, ustanov, od političnih shodov do modnih revij, gala slavnostnih plesov….

Izvajamo vse vrste prireditev, od najmanjših do največjih. Glavna prednost pred konkurenco je tehnično usposobljen kader, ridersko referenčna tehnika ( uporabljamo namreč ozvočenje blagovne znamke Electro-Voice ), vsa tehnika je naša last ( nimamo podizvajalcev ) in predvsem predanost in inovativni pristop do tehnične izvedbe prireditve, nenazadnje smo tudi ekološko in nizkoenergijsko osveščeni, saj uporabljamo izključno razsvetljavo LED tehnologije.

Prihodki

Kapital

Sredstva

Dodana vrednost

Podrobnejše podatke o finančnem stanju podjetja lahko najdete tukaj!

Podjetje Bumerang d.o.o. zaradi svojega hitrega razvoja, znanja in napredka sodi med nejperspektivnejša podjetja v svoji branži zato ga podpirajo z investicijami razvojne agencije in skladi.Bonitetna ocena podjetja

Drugi o nas

Zadnje reference

 

Natalija Verboten
www.natalijaverboten.com

 

Skupina Gadi
www.skupina-gadi.com

 

Big Foot Mama
www.bigfootmama.net

 

Šank Rock – Zlatorogova turneja ponosa 2015
/SankRock.si

Podjetje

Podjetje

Podjetje